Bamboemassage

Bamboemassage is ook een uit China afkomstige massagevorm. Bamboemassage en tuinamassage hebben daardoor ook vele raakvlakken. Bij de massage draait het om totale onstpanning en beleving. De bamboe stokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen worden verminderd.

Tijdens deze massage wordt de techniek met de bamboestokken afgewisseld door massagegrepen met de handen. Er wordt een speciale olie gebruikt zodat de bamboestok beter over de huid rolt. Ook wordt er plaatselijk druk gegeven met de stok. Dit kan op spierknopen of op acupunctuur punten.

bamboemassage

Bamboemassage is zeer geschikt als u uw spieren goed in conditie heeft. Als u last heeft van onder gewicht dan adviseren wij u om deze massagevorm niet te kiezen. Welke massages dan voor u prettiger zijn?

Wat dacht u onder andere van de kruidenstempelmassage, of de ontspanningsmassage. Wij adviseren u graag om een keuze te maken voor een massage die bij u past.

Meer weten over bamboemassage of andere typen massages? Neem contact op met Massage Plus Breda.

Bij Club Pellikaan Breda is het mogelijk om een aantal massage vormen ook als duo te reserveren. Dit kan met uw partner, vriend of vriendin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Club Pellikaan, of met Anita Alofs tel. 06 23 05 80 81.