Bodypakkingen

Bodypakkingen zorgen voor ontgifting van je huid en voedt ook tegelijkertijd.De bodypakking komt op de rug, bovenarmen en achterzijde benen. In overleg kunnen we een andere deelbehandeling altijd bespreken. Een pakking bestaat uit drie stappen; scrub, pakking en extra voeding. De scrub is om de huid voor te bereiden op de daadwerkelijke behandeling – de bodypakking. De scrub zorgt voor verwijdering van overtollige huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Vervolgens brengen we de pakking aan. Deze wordt afgedekt met folie en moet ongeveer 20 minuten intrekken. De pakking wordt verwijderd met verwarmde hot towels en indien nodig extra gevoed.

Bodypakking keuze;

Er zijn meerdere soorten bodypakking. De chocolade bodypakking is erg populair. Ook bieden wij een lavendel pakking aan. Deze pakking bevorderd vooral de ontspanning. Gaat uw voorkeur uit naar een basik bodypakking dan adviseren wij de groene leem pakking.

Leuk om kado te geven, en een geschenk om te ontvangen.

Bij de Wellness Club Pellikaan Heeft u de mogelijkheid om deze behandeling ook als duo te reserveren. U komt dan gezellig samen met uw partner, vriend of vriendin. Omdat wij dan twee masseurs te beschikking moeten hebben, adviseren wij u om tijdig de reservering te plaatsen.

Reserveringen kunt u plaatsen via de receptie van Club Pellikaan Breda, of rechtstreeks bij een van onze masseurs.