sportmassage Club Pellikaan Breda

Sportmassage

Preventieve sportmassages kunnen blessures voorkomen. De blessuregevoeligheid van bepaalde spieren is afhankelijk van de sport en de intensiteit van de sportbeoefening. Sportmassage is: “Het toepassen van een aantal handgrepen op een ontbloot lichaamsdeel van een gezonde sporter, met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te herstellen of eventuele nadelige gevolgen van zijn/haar sportbeoefening weg te nemen.” Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen.

De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller en kan men weer sneller een bepaalde prestatie leveren. Sportmassages worden ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming up. Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage, is psychische en lichamelijke ontspanning.

sportmassage club pellikaan

Massage Plus Breda, adres Bijster 30 bij Club Pelikaan Breda. Openingstijden; zaterdag 11.00- 16.30 uur, zondag 09.00 16.30 uur. Voor een afspraak op korte termijn kunt u het beste telefonisch contact opnemen met; Anita Alofs gsm 06 23058081

Overige informatie: