Voetreflexmassage Wellnessclub Pellikaan Breda

Voetreflexmassage Wellnessclub Pellikaan Breda

Reflexmassages worden vooral ingezet als voetreflexmassage of handreflexmassage. In de reflexologie gaat men ervan uit dat op handen, voeten en oren zogenaamde ‘reflexzones’ liggen die in nauwe verbinding staan met bepaalde delen van het lichaam, zoals organen en klieren. Het hele lichaam weerspiegelt zich in je voeten. Door een massage van deze reflexzones oefent de therapeut invloed uit op al die lichaamsdelen die met deze reflexzones in verbinding staan. Een regelmatige ontspannende voetmassage zorgt voor ondersteuning en stimulering van het aangeboren eigen vermogen tot genezen.

Voetreflexmassage Wellnessclub Pellikaan BredaVoetreflex massage in de Wellnessclub Club Pellikaan Breda is op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag. U kunt een keuze maken uit de volgende behandelingen;

Ontspannende voetreflexmassage; Een aanrader bij hoofdpijn en stress gerelateerde klachten.

Ontgiftende voetreflexmassage; Doeltreffende massage bij detoxen en obstipatie klachten.

Vitaliserende voetreflexmassage; Een heerlijke massage na een drukke periode.

Handreflex massage Wellnessclub Pellikaan Breda wordt persoonlijk aangepast. We starten met de warme olie op de handen aanbrengen en de volledige hand inclusief pols wordt gemasseerd. Indien nodig wordt de onderarm in deze massage ook gemasseerd.

Overige informatie: