Over ons

Persoonlijke aandacht. Net wat verder kijken dan alleen de massage of pedicurebehandeling waar u voor komt. Echt een moment voor uzelf. Dat is waar ik voor sta.

Mijn naam is Anita Alofs, de inspirerende kracht achter Massage Plus Breda. In 2011 ben ik gestart als pedicure aan huis. Vanaf 2013 ben ik naast deze werkzaamheden ook op zoek gegaan naar samenwerking met andere praktijken. Inmiddels huur ik een ruimte bij Juulsyoga in Princenhage en Club Pellikaan in Breda. En sinds 2014 word ik door Wellnessmassage Prinsenbeek ingehuurd als masseuse. Op die manier ben ik altijd bij u in de buurt!

Wat ik wil bereiken met mijn massages en pedicurebehandelingen? Uiteraard dat relaxmoment voor uzelf. Maar ik ga wel verder dan dat. Ik ga gericht aan de slag met de gebieden op uw lichaam waar spanning zich vast zet. Bij de één gaat bijvoorbeeld de rug vastzitten, bij de ander de nek. Tijdens de intake bespreken we of u klachten heeft en zo ja, welke klachten dat zijn. Vanuit daar gaan we aan de slag. Met als resultaat? Bijvoorbeeld verlichting van de stress en totale ontspanning. Zeker met de ontspanningsmassage kunt u weer even heerlijk tot uzelf komen.

over ons massageplus breda

Naast massage kan ik u gericht adviseren over hoe u beter om kunt gaan met uw klachten en symptomen. Het is echt een ondersteuning van uw algehele gezondheid. En dat geldt ook voor de pedicurebehandeling en voetreflexmassage. Aan uw voeten kan ik namelijk aflezen hoe het met uw gezondheid is. De afwikkeling van uw voet vertelt mij heel veel daarover. Eventuele klachten kunnen dan direct verholpen worden met een voetreflexmassage.

Tijdens een behandeling kijk ik niet op 5 minuten. Hebben we net wat langer de tijd nodig, dan nemen we die ook. Zo weet u zeker dat u altijd met een goed gevoel naar huis gaat.

Kom ook even helemaal tot rust. Gun uzelf of uw dierbare dat kostbare moment. Maak een afspraak voor een behandeling bij u thuis of op één van de praktijken.

 

logo-provoetngsTTH_logo bruinazur lig2