Provoet pedicure

Pedicurebehandelingen In Princenhage in Breda, en bij Club Pellikaan in Breda worden verzorgd door een gediplomeerd Provoet Pedicure.

Pedicurebehandelingen met aandacht voor de hele mens. Gezonde voeten onder een gezond lichaam. Het is de basis voor een goede geest, gun uw voeten de aandacht die ze verdienen, een verzorgende voetbehandeling. Uw voeten zullen u dankbaar zijn en u een vitaler gevoel geven. Massage plus Breda voor voetverzorging verzorgd pedicurebehandelingen, voetreflexmassages en onderbeen massage. Voor de pedicure behandeling heeft u keuze uit;

Provoetpedicure basisbehandeling; pedicurebehandeling met afsluitende voetmassage.

provoet pedicure

French Pedicure met Gel nagels

Pedicure de luxebehandeling; pedicurebehandeling met scrubmassage en warme compress behandeling.

Pedicure super de luxebehandeling; pedicurebehandeling met scrub-, paraffine- en compress behandeling.

Totalhealthpedicure behandeling; pedicure behandeling met afsluitende voetreflexbehandeling, met keuze uit drie behandelingen;

-Ontgiftend en ontslakkend

-Vitaliserend (zeer toepasselijk bij vermoeidheid)

-Ontstressend (bij slapeloosheid en hoofdpijn)

U bent van harte welkom voor Voetverzorging aan Haagweg 361-A, Princenhage in Breda. Bent u slecht te been dan kunt u ook een afspraak maken bij u aan huis.

Provoet pedicure

Bij sportschool Club pellikaan verzorgt een Provoet pedicure deze behandelingen voor U in de weekenden. De weekendpedicure voor al U Pedicurebehandelingen.

In de week  kunt U aan de Haagweg 361 in Princenhage desgewenst een afspraak maken.