Speciale aanbiedingen

Op zoek naar originele cadeaus of speciale aanbiedingen? Geef dan eens een cadeaubon van Massage Plus Breda! Leuk om te geven, nog veel leuker om te krijgen.

Speciale aanbiedingen

De cadeaubon van Massage Plus Breda is bedoeld voor de echte welnesstreatments. Denk daarbij aan de pedicure Spa-behandeling, hotstone massage, lichaamspakkingen of een lichaamsscrub. Zo geeft u uw dierbare een uniek cadeau, namelijk een speciaal moment voor zichzelf! En wie wil dat nou niet?

speciale aanbiedingen

Gratis Gift Bag! Trakteer een dierbare op dat speciale relaxmoment. Bij de cadeaubon krijgt u een gratis Gift Bag mee naar huis. Een goedgevulde tas met allerlei spulletjes, zodat u ook zelf thuis eenvoudig uw gezondheid kunt ondersteunen. Kom langs voor een massage of pedicurebehandeling en ontdek wat er in de gratis Gift Bag zit!

10e behandeling gratis Bij elke behandeling krijgt u een stempel. Na 9 behandelingen krijgt u vervolgens de 10e helemaal gratis! Een massage of een pedicurebehandeling, dat maakt niet uit. Het enige is dat u altijd een gelijksoortige behandeling gratis krijgt.

Maak een afspraak en kom langs op één van de praktijken waar ik aan verbonden ben. Er is er altijd één bij u in de buurt!