Wellness massages Breda

Wellness massage Breda

Wellness massage Breda verzorgt verwen massages. Deze verwenmassage wordt u aangeboden bij Wellness club Pellikaan Breda en Juulsyoga in Princenhage. Bij de Wellness massages is er extra aandacht voor de ontspanning en de huidverzorging. Uw massagekeuze wordt met voor aanvang van de massage met u besproken. Er wordt bij de keuze rekening gehouden met de jaargetijden en de persoonlijke omstandigheden en voorkeur.

wellness-massage-breda-1

Massage biedt ontspanning voor lichaam en geest. Het haalt het beste in mensen naar boven. Vroeger gebruikten huisartsen zelfs massage ter ondersteuning van de behandeling van diverse ziekten. Tegenwoordig zeggen we ook wel dat een massage ondersteuning biedt aan uw algehele gezondheid.

Totale ontspanning Heeft u ook last van vermoeidheid, spanning of stress? Of wilt u ’s ochtends weer eens echt uitgerust wakker worden? Maak dan een afspraak voor een ontspanningsmassage. Na deze massage ervaart u een diepere rust, waardoor u weer helemaal tot uzelf komt. U bent volledig ontspannen, zodat u voor een moment even alles kunt vergeten.

Overige informatie: