Voetverzorgings tips:

Voetverzorging tips:

-Wisselbaden voor uw voeten, afwisselend ongeveer 20 minuten in ijskoud water en daarna in warm water stimuleert de doorbloeding in uw voeten. Blijf wel voelen hoeveel uw voeten aankunnen. Respecteer uw grenzen.

-Voetenbaden met keltisch zeezout en magnesium. Twee maal per week 30 minuten. Creëer uw eigen wellness.

  • stimuleert de doorbloeding
  • het bevordert het ontgiften van het lichaam
  • het zorgt voor warme voeten
  • het bevordert de vitaliteit

-Voetmassage door als u op een stoel zit een tennisbal onder uw voet heen en weer te rollen. Dit stimuleert de doorbloeding en houdt de spieren soepel.

voetverzorgings tips

Paraffine behandeling

De paraffine voetbehandeling is geliefde behandeling als het buiten wat kouder wordt. Paraffine is toepasbaar op handen en voeten. De luchtvochtigheidsgraad wordt dan immers lager. Daarnaast doen de temperatuurwisselingen tussen warme lucht binnenshuis en de kou van buiten de huid geen goed. Het gevolg: een schrale, droge huid. Door middel van paraffine wordt de vochtigheidsgraad van de huid verbeterd. Een ideale behandeling in het najaar na de Pedicurebehandeling.

Scrub behandeling

De scrub voetbehandeling is een behandeling die zowel in het voorjaar als in de zomer de huid van uw voeten soepel en zacht houden. De scrub is te maken van bijvoorbeeld olijfolie en keukenzout. Eerst uw voeten zachtjes masseren met olie en daarna een klein beetje zout toevoegen. Natuurlijk wel even daarna afspoelen met water.

 

Overige informatie: