Zwangerschapsmassage Wellnessclub Pellikaan Breda

Een moment voor jezelf

Zwangerschapsmassage Wellnessclub Pellikaan Breda, verzorgd een verwenmoment voor de aanstaande moeder. Zwangerschapsmassage helpt je om even helemaal bij jezelf te komen. De massage helpt u te ontstressen. Gewoon een moment voor jouw en je ongeboren kind. Het is een zachte massage die op jouw persoonlijk wordt afgestemd. Geniet meer van je zwangerschap en voel hoe het kind mee reageer.

Wanneer nog meer zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage helpt ook bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang. Deze massage is ook uitermate geschikt voor iedereen die niet op zijn buik kan liggen. Denk hierbij o.a. ook aan mensen met rugklachten en ouderen.

Zwangerschapsmassage Wellness club Pellikaan Breda

Verschillende soorten olie bij Zwangerschapsmassage Wellness club Pellikaan Breda

De massage olie voor de massage wordt aan de massage aangepast naar uw persoonlijke wensen. Er wordt voornamelijk gewerkt met massageolie van Chi. Favoriet is de Lavinchi relax olie. Een verfijnde compositie van lavendel, mandarijn en zoete marjolein. Naast de Chi producten wordt er ook gewerkt met oliën van Welleda, bijvoorbeeld met callendula. Dit is een erg geschikte olie voor de zwangerschapsmassage of voor een gevoelige huid.

Deze massages worden op aanvraag verzorgd bij Wellness Club Pellikaan Breda en ook bij Juulsyoga Haagweg 361 Princenhage in Breda.